Skip to main content
WinkelwagenClose Cart

LOREM IPSUM

Lasertherapie

Ontdek de SPLENDOR X, de meest geavanceerde laser die wereldwijd wordt gebruikt door dermatologen. Bij Dutch Skincare profiteer je van de voordelen van deze innovatieve laser voor definitieve ontharing.

SPLENDOR X LASER

SPLENDOR X is de allereerste laser met een vierkante spot, waardoor energie optimaal benut wordt en de behandeling effectiever is zonder gedeelten over te slaan. De dubbele golflengte zorgt voor optimale effectiviteit: De laser gebruikt twee golflengtes (NDYAG en ALEXANDRITE) voor maximale effectiviteit bij alle haar- en huidtypen. Dankzij de combinatie van golflengtes worden ook donkere huiden effectief gelaserd, zelfs als de haartjes dieper liggen. Daarnaast is de laser bijna pijnloos dankzij de dubbele koelkop, die ook schade aan het omringende weefsel voorkomt.

Andere voordelen van de SPLENDOR X

  • Gratis intake en proefbehandeling: We bieden een gratis intake en proefbehandeling aan om ervoor te zorgen dat de SPLENDOR X geschikt is voor jouw behoeften.
  • Niet gevoelloos maar wél effectief: De behandeling kan wellicht niet gevoelloos zijn, maar het is zeer zeker effectief.
  • Definitief ontharen: Geniet van langdurige resultaten met definitieve ontharing.
  • Geschikt voor alle huidtypes, ook voor de donkere huid.
  • FDA-goedkeuring: De laser is goedgekeurd door de strenge Amerikaanse keuringsdienst FDA voor ontharing.
  • Minder behandelingen nodig: De SPLENDOR X vereist een beperkt aantal behandelingen, wat leidt tot tijds- en kostenbesparing.
  • De laser werkt snel; binnen 25 minuten zijn bijvoorbeeld beide benen gelaserd.

Boek hier je gratis intake + proefbehandeling

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.