Lactose & glutenvrije Pro Biotica

44.95

Dutchskincare Probiotica bevordert een gezonde darmflora, bestrijdt virussen, reguleert cholesterol en triglyceriden, en stimuleert regelmatige stoelgang. De gepatenteerde coating zorgt voor de overleving van ‘goede darmflora’ in het maag-darmkanaal.

Categorieën: , ,

Beschrijving

Onze probiotica helpt bij het opbouwen van een goede darmflora. Het draagt bij aan de vernietiging van bedreigende virussen, schimmels en parasieten. Bevorderd een gezond cholesterol en triglyceride niveau. Het breekt de opbouw van ongewenste eiwitten in de darmen af. En reinigt de darmen en stimuleert regelmatige stoelgang. Verder helpt de probiotica ook om lichaamsgewicht te verminderen.

Dutchskincare Probiotica capsules hebben een gepatenteerde coating zodat de kwetsbare ‘goede darm flora’, die zich in het hart van de capsule bevindt, de zure omgeving van de maag kan overleven. In de maag, maakt het maagzuur de tablet semie-doorlaatbaar en zo geeft deze capsule geleidelijk aan in het gehele maag darm kanaal haar gezonde darmflora af.

B.Bifidum 12%  –  B. Breve 11%  –  B. Lactis – 11%  –  B.Longum 11%  –  L.Acidophilus 11% – L. Plantarum 11% – L. Rhamnosus 11% – L. Salivarius 11% – L. Lactis Lactis 11% – 100mg Inulin (prebiotica)

· Product gebruiksaanwijzing 

· Product gebruiksaanwijzing 

· Product gebruiksaanwijzing 

· Product gebruiksaanwijzing 

· Product gebruiksaanwijzing 

Waarom zou je voor Dutch Skincare kiezen?

  • Garantie: Niet tevreden? Geld terug, inclusief verzendkosten!

  • Supersnelle verzending: Plaats je bestelling vĂ³Ă³r 23:30 uur en wij versturen je bestelling dezelfde dag.

  • Geen zorgen: Onze uitgebreide handleiding helpt je altijd op weg.
  • Topbeoordeling: Met een score van 9,5, beoordeeld door onze tevreden gebruikers.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lactose & glutenvrije Pro Biotica” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *