Skip to main content
WinkelwagenClose Cart

XL Hair

XL Hair is een geavanceerde hairbooster die haarfollikels voedt, haaruitval stopt en nieuwe haargroei stimuleert, geschikt voor zowel mannen als vrouwen met niet-verlittekende vormen van alopecia.

Ontdek XL Hair: jouw haarbooster die haarfollikels lokaal voedt en (re)activeert. Ideaal voor niet-verlittekende vormen van alopecia, zoals alopecia androgenetica en alopecia areata. Met XL Hair zien we vaak succes, zolang er nog haarfollikels zijn en er geen duidelijke onderliggende oorzaken zijn, zoals medicijngebruik of onderliggend lijden. Binnen slechts drie maanden stopt XL Hair actieve haaruitval en stimuleert het nieuwe haargroei, geschikt voor zowel mannen als vrouwen, mits de indicatie correct wordt gesteld en het behandelprotocol strikt wordt gevolgd.

Wat kan XL Hair voor jou doen?

  • Stopt haaruitval
  • Stimuleert nieuwe haargroei
  • Voedt en activeert haarfollikels
  • Verlengt de anagene fase
  • Verkort de telogene fase
  • Draait het proces van verschrompeling van haarfollikels terug bij alopecia androgenetica

XL Hair wordt aangebracht via microneedling, wat oppervlakkige injecties in de huid inhoudt. Dit kan bijvoorbeeld met handmatige injecties, meso injector of dermapen. De meesten ervaren de behandeling niet als pijnlijk. Het is belangrijk om het behandelprotocol nauwgezet te volgen. Voor mannen betekent dit een kuur van (minimaal) 6 behandelingen en voor vrouwen (minimaal) 8, met een interval van 1-2 weken.

Wil jij meer weten over de XL Hair behandeling bij Dutch Skincare?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.